VVS arbejde

Det er vigtigt at have velfungerende VVS-installationer i hjemmet og i virksomheden. Nedsat funktionsevne eller i værste fald defekte installationer kan nemlig blive en dyr fornøjelse.

Vil du gerne være sikker på, at dine installationer fungerer, som de skal, så lad Billund Varme & Sanitet A/S stå for VVS-arbejdet. Vi installerer og renoverer også ventilationsanlæg, så du kan få et godt indeklima.

Undgå vandskader

En del VVS-installationer, som eksempelvis rørsystemer, er skjulte, hvorfor eventuelle skader ikke kan opdages med det blotte øje, førend det er for sent.

Rustne eller ødelagte rør kan i sidste ende resultere i en omfattende vandskade, som koster mange penge at få udbedret, men vi kan gennemgå dine installationer, så eventuelle problemer kan udbedres i tide.

Spar på regningen

En gennemgang af dine installationer vil muligvis afsløre, at du ikke får fuldt udbytte af for eksempel varmesystemerne.

Vi kan renovere alle slags VVS-installationer, hvilket også betyder, at vi kan optimere funktionsevnen, så du fremover kan spare penge på varmeregningen.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.