VVS arbejde

Det er vigtigt at have velfungerende VVS-installationer i hjemmet og i virksomheden. Nedsat funktionsevne eller i værste fald defekte installationer kan nemlig blive en dyr fornøjelse.

Vil du gerne være sikker på, at dine installationer fungerer, som de skal, så lad Billund Varme & Sanitet A/S stå for VVS-arbejdet. Vi installerer og renoverer også ventilationsanlæg, så du kan få et godt indeklima.

Undgå vandskader

En del VVS-installationer, som eksempelvis rørsystemer, er skjulte, hvorfor eventuelle skader ikke kan opdages med det blotte øje, førend det er for sent.

Rustne eller ødelagte rør kan i sidste ende resultere i en omfattende vandskade, som koster mange penge at få udbedret, men vi kan gennemgå dine installationer, så eventuelle problemer kan udbedres i tide.

Spar på regningen

En gennemgang af dine installationer vil muligvis afsløre, at du ikke får fuldt udbytte af for eksempel varmesystemerne.

Vi kan renovere alle slags VVS-installationer, hvilket også betyder, at vi kan optimere funktionsevnen, så du fremover kan spare penge på varmeregningen.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

    Hvad drejer din henvendelse om: